Fijn zo’n bedankje!

MetaMorfoseMassage

Naar aanleiding van 3 MetaMorfoseMassages:
Mijn kennismaking met de MetaMorfoseMassage was bij een heel warm iemand, dicht bij mij in de buurt.

Wat een weldaad aan rust en ruimte. Een moment van puur even zijn, voelen en ervaren. Een ME-time moment, 3 avonden, om naar binnen te keren en te zien wat er in mij leeft. Contact maken met mijn onderbewuste zonder dat er al teveel gepraat hoeft te worden.

Wat kunnen liefdevolle kleine aanrakingen en beschikbaar zijn voor de ander een mens in beroering brengen. Een methode die mij na aan het hart ligt vanwege de verbinding tussen willen, voelen en denken. 

Het heeft mij met recht in mijn kracht (her)zet, rust gegeven en mijn creativiteit gestimuleerd. Het gaf ook meer inzicht in mijzelf en openheid (vooral naar mijzelf). Dat komt zó van pas in de huidige situatie met mijn gezin en mijn eigen bedrijf.

Dankjewel lieve behandelaar!
Michèle